AKTUELNO

Umesto po pesmama, Sloba Vasić poznat je po skandalima

Pevač Sloba Vasić našao se u centru skandala, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja fizički nasrnuo na svoju devojku, u čiji se stan nedavno uselio. Vasić je nakon toga priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Foto: Printscreen Instagram

Slobodan Vasić je umesto po hitovima, uglavnom u domaćoj javnosti poznat po burnim vezama, nasilničkom ponašanju i skandalima koje je izazivao. Ovoga puta, Vasić je u policiji izjavio da su zapravo njegova devojka i njen brat, tukli njega.

Protiv pevača je najpre podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova devojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pevač tukao. Posle saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podneta krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati - rekao je izvor blizak pevaču i dodao:
Inače, u prvoj izjavi koju je spornog dana dao policiji, Vasić je optuživao devojku i njenog brata da su ga tukli, dok su oni tvrdili suprotno - kaže izvor.

Pevač je danas pušten na slobodu, nakon čega je odmah objavio fotografiju na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NAKON LUNINOG POMIRENJA SA MARKOM i obračuna sa Majom i Marijanom, oglasila se Anabela: Ona ima sestru koja svakog dana treba da prođe školskim hodnicima! (FOTO)

Pink.rs

#Slobodan Vasić

'